27 – Naar Saint-Jean-de-Maurienne in Frankrijk

fotograaf-picto-small
Meer foto’s

Vertrokken naar Saint-Jean-de-Maurienne, Frankrijk. Eerst even bij Gulliver enkele boodschappen doen. Via A33-A21-T4 naar de Frejustunnel. Jaren geleden stonden we in Aussois even boven Modane op Camping-Caravaneige municipal La Buidonnière (1996) en hebben toen een rondje gemaakt over de pas naar Susa en via de Frejustunnel terug. De autoweg A43  was toen in aanleg. Op Camping des Grands Cols, 422 Avenue du Mont Cenis worden we heel vriendelijk ontvangen. We krijgen een mooi plekje met boom voor schaduw. In de middag wordt het flink heet en is de schaduw heel welkom. Later een rondje door het dorp gemaakt. Het 20160624_181719lijkt een vervallen boel we lopen het nieuwe centrum mis. De Tour le France komt geregeld door het dorp en dat is te zien o.a. aan dit affiche. Een mooi voorbeeld van doping.
210 km 11:30 – 15:00