33 – Op koffievisite en naar Harskamperdennen

Net op tijd opgestaan. We ruimen alles op en koppelen de caravan aan de _MG_2102auto. Stoelen mee en jassen aan lopen we naar de caravan van de buren waar al naar ons wordt uitgekeken. Een hartelijk weerzien volgt. Na het installeren onder de luifel met koffie vertellen we over onze reis naar Cinque Terre, Italië. Over de het weer met name de vele regen. Wij informeren naar  de gezondheid van de buurman. De motoriek gaat heel goed. De eerste keer in het zwembad was even schrikken omdat armen en benen niet deden wat normaal de bedoeling is. Na een paar pogingen ging het snel beter. Fietsen gaat ook goed wel op de vouwfiets helaas niet op de eigen fiets.
Om 12uur rijden we van het terrein af.

Net op tijd voor de middagpauze melden we ons aan bij camping Harskamperdennen in Kootwijk een paar kilometer buiten Harskamp. Van de kinderen hebben we een tip gekregen van een geschikte plaats en dat vertellen we aan de campingbeheerder. Hij geeft nog enige tips en dan kunnen we zelf ter plaatse kijken of de plaats bevalt. De paaltjes die de plaatsen aanduid geeft enige verwarring we vragen aan een medewerker hoe dat werkt conclusie we staan op de goede plaats. De caravan met luifel geinstalleert en dan het pad verder aflopen naar de kinderen en vooral kleinkind.
Ze zitten buiten de tent op een speelkleed de zon laat zich even zien en daar moet je van genieten. Na een maand en drie keer Skypen is een werkelijke omhelzing heel fijn. 8km