34 – Wandelen in Otterlose Buurtbos en over Mosselse Zand

Alle tijd om op ons gemak te ontbijten en koffiedrinken. Wordt er aangeklopt door de jongelui en vragen om eruit te gaan. Voorstel om gezamenlijk te lunchen in Otterloo en daarna een wandeling maken in het Otterlose Buurtbos en Mosselse Zand naast camping ‘De Wije Werelt’. Tijdens de lunch in ‘t Smulhuis heeft Fenna stevig zitten eten en genoot duidelijk van alles wat om haar heen gebeurde. Na de wandeling onze buren waar we gisteren op bezoek zijn geweest uitgenodigd om in het restaurant de Houtzagerij een van drankje met ons te gebruiken. Omdat het onze trouwdag is komt er taart op tafel. ‘s-Avonds heeft Fenna drie keer gespuugd en dat heeft ons allen aan het werk zet. Uit eindelijk is ze gaan slapen op ons bed in de caravan. Pas toen konden wij voetbal kijken. Helaas Belgische vlag aan luifel en Jupiler op tafel mag niet baten België verliest met 1-3 van Wales.