35 – Bezoek aan Pluimveemuseum in Barneveld

Fenna is opgeknapt. Weinig te merken van de vorige avond. De jongelui 20160702_150707willen graag een spelletje doen en lezen. Of wij met Fenna naar het Pluimveemuseum in Barneveld willen? Ja dat is prima en wij op weg naar Barneveld. De kleine neemt veel in zich op maar een lach kan er moeilijk vanaf. Toch een leuke middag zo heeft ze even een kuiken mogen vasthouden die ze aaide. Wanneer mensen van het museum ons het een en ander vertellen zit ze rustig in de geleende invalide rolstoel te luisteren en wachten. In de koffie- en theeruimte wil ze niets drinken maar de speciale harde sprits werkt ze makkelijk naar binnen. Nog even

Meer foto's
Meer foto’s

de buitenverblijven met  verschillende kippenrassen bekijken en daarna richting camping. We spreken af om de ouders op te halen en met elkaar boodschappen in het dorp te doen. Daarna wat drinken terwijl Martijn pannenkoeken bakt voor het avondeten. Ze smaakten voortreffelijk. Daarna een grote afwas doen. We trekken ons terug in de caravan later wanneer Fenna slaapt komen Brechtje en Martijn voetbal kijken. Deze keer zonder al te veel onderbreking door Fenna. . Kwartfinale Duitsland-Italië eindigt met 1-1, strafschoppen 6-5. Duitsland gaat door. 25km